Om mig

Jag är diplomerad Friskvårdsmassör med vidareutbildning inom Idrottsmedicin och skadehantering. Som Friskvårdsmassör arbetar jag med mina patienter med klassisk massage, men med en lite bredare syn. Till skillnad från en allmän massage läggs mer fokus på specifika problemområden och behandlingen kan variera mycket från kund till kund.

Kopplingen mellan idrottsmedicin, skadehantering och massage är ett område jag finner extra spännande och därför har jag fortbildat mig med fokus på just detta. Här är behandlingarna ännu mer specifika och ofta mer intensiva.

Jag gör även uppdrag som till exempel medverkar före, under och efter idrottsföreningars matcher, tävling och liknande. Ett ofta mycket uppskattat inslag av deltagarna. På samma sätt erbjuder jag mina tjänster till företag som vill att jag besöker dem och behandlar deras anställda under arbetstid.

Rörlighet är en viktig del i en vårt välbefinnande och många problem kan härledas till dålig rörlighet. Det är därför inte ovanligt att även en del stretching ingår i mina behandlingar. Vill du ha tips så bjuder jag gärna på en hemläxa till nästa gång!

Jag är den enda massören på mottagningen, så det är alltså enbart möjligt att få massage av manlig massör.

Välkommen till FM Massage – friskvårdsmassage i Malmö!

Fredrik Malmgren