Idrottsevenemang och matcher

Ge spelarna bättre förutsättningar för ett lyckat matchresultat!

Jag medverkar redan före matchen/tävlingen och fokuserar då på de som har tidigare skador eller andra problem. Det kan handla om tejpning, lindning eller en kort men intensiv massage för att öka blodtillförseln till ett specifikt problemområde.

Under hela evenemanget finns jag på plats för att snabbt lindra och behandla vid till exempel sträckningar, feltramp etc. Jag kan även bistå med första hjälpen och kan bland annat hjälpa till om en axel eller knäskål skulle hoppa ut led.

Efteråt hjälper jag till med behandling av eventuella skador och mjukgörande massage för de som har behov av detta. 

Upplägget är ofta mycket uppskattat av deltagarna, och kan även förebygga att befintliga skador blir värre. Kontakta mig för mer information och prisförslag.