Nya rabatter från 2021

Många nyårslöften brukar handla om att satsa på sin hälsa och att ta bättre hand om sig själv. FM Massage ger dig lite hjälp på vägen för att ta hand om dig själv, med tre nya sätt att njuta av massage till bättre priser! Dessutom kan du som har friskvårdsbidrag genom din anställning givetvis utnyttja detta.


Klippkort – 10% rabatt på 5 behandlingar

Köp 5 behandlingar och få 10 % rabatt på hela köpet. Du kan välja 5 lika långa behandlingar eller själv kombinera ihop olika längder. ”Kortet” är digitalt och kopplas till bokningssystemet, så du slipper hålla reda på ett fysiskt kort. Giltighet 5 månader från inköpsdatum.


Stammis – halva priset på var 5:e behandling

Stammisar som kommer regelbundet behöver inte betala i förskott för att få rabatt. Går du varannan vecka eller oftare betalar du halva priset på var 5:e behandling!


Studentrabatt – 10% på alla behandlingar

Är du mellan 18 och 30 år och kan visa upp ett giltigt studentkort så har du alltid 10% rabatt på samtliga behandlingar, oavsett hur ofta du väljer att gå!


Boka din tid som vanligt via bokningssystemet. Observera att rabatt/förköp tillämpas först vid behandlingstillfället, och inte syns vid bokning eller på din automatiska bekräftelse.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *