Corona-anpassning

Hygienen är alltid viktig när man arbetar som massör, och nu mer än någonsin är det naturligtvis många som är oroliga för sin hälsa. Jag vill att du som kund ska känna dig säker, och nedan kan du läsa om hur jag arbetar med hygien och rengöring.

Jag använder mig av mjuka engångsark som slängs efter varje kunds besök. De handdukar som används byts givetvis ut efter varje kund. Samtidigt desinficeras massagebänk, huvudstöd, armstöd och övrig utrustning med 70 % desinfektionsmedel mellan varje behandling. Även dörrhandtag, klädkrokar etc torkas av.

Handhygienen är viktig och jag tvättar händer och armar med tvål och varmt vatten innan jag även använder handsprit. Detta görs både före och efter varje behandling. Inne i rummet finns möjlighet att både tvätta sina händer och applicera handsprit även för dig som besökare. All betalning sker via kontokort, vilket också minskar smittorisk.

Vid massage av framsida överkropp bär både jag och patienten munskydd under massagen. Detta finns att tillgå på plats.

Om du inte känner dig helt frisk när det är dags för din massagetid, så avboka hellre, även om detta är samma dag (kostnadsfritt). Massage kan ofta stimulera både virus och förkylningar, vilket kan göra att du faktiskt blir sämre av massage om du håller på att bli sjuk.

Men så länge du känner dig frisk lovar jag att göra allt för att du som patient ska känna dig trygg och omhändertagen. Många är idag mer isolerade och/eller stressade än vanligt och en stunds massage kan vara en välbehövlig stund av avslappning i vardagen.

Orolig eller i en riskgrupp? Om du ändå känner dig orolig så använd gärna munskydd redan när du kommer. Meddela i förväg, så har även jag munskydd redan när vi ses. Jag kan även utföra massagen med mjuka engångshandskar, vilket du som patient inte märker skillnad på. Normalt innebär detta en extra kostnad, men under rådande omständigheter bjuder jag på detta. Slutligen vill jag tipsa om förskottsbetalning via Klarna som ännu en säkerhetsåtgärd för den som vill undvika betalningsprocessen på plats.

Det viktigaste för mig är att du känner dig säker och avslappnad!